Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wayside Astronauts Wayside Cowboys
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
17 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Donovan onderschept slim de pass. Donovan passt de bal in één keer door. Breza heeft problemen om de bal te vangen. Frazier is nu in balbezit. Frazier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Van Buren trapt de bal weg. Morris rent richting de bal. Hamlon begaat een overtreding. Hamlon krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Klungelig pakt Alsman de bal. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Degurian bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazier is nu in balbezit. Frazier haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Morris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Travis de bal. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Astronauts - Wayside Cowboys 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayside Astronauts 39%, Wayside Cowboys 61%.
Wayside Astronauts - Wayside Cowboys 1:0

47e minuut.
Travis is nu in balbezit. Frazier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazier speelt de bal door. Alsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsman schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wayside Astronauts - Wayside Cowboys 1:1

49e minuut.
Travis geeft de bal voor. Hamlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Schroeder maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schroeder naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Frazier probeert naar een medespeler te passen. Degurian bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazier tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Degurian raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Degurian kan niet meer verder spelen. Dixon komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Dixon met een sublieme pass. Daar is Travis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travis met een sublieme pass. Eisenhower bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Dixon kopt de bal weg. Eisenhower is nu in balbezit. Hamlon bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower onderschept slim de pass. Eisenhower haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Breza geeft de bal voor. Spurlin bereikt de bal nog maar net als eerste. Eisenhower rent richting de bal. Eisenhower schiet op doel. Newsome probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wayside Astronauts - Wayside Cowboys 2:1

79e minuut.
Travis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Spurlin met een sublieme pass. Frazier probeert naar een medespeler te passen. Alsman bereikt de bal nog maar net als eerste. Alsman schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Morris de bal. Hamlon is nu in balbezit. Hamlon passt de bal zonder na te denken. Ocean bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocean draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hamlon is nu in balbezit. Hamlon passt de bal in één keer door. Alsman is nu in balbezit. Frazier bereikt de bal nog maar net als eerste. Frazier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wayside Astronauts 52%, Wayside Cowboys 48%.
Wayside Astronauts - Wayside Cowboys 2:1