Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horrible Bluebloods Spectacular Patriots
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.2
unsatisfactory Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Mercer is nu in balbezit. Mercer geeft de bal voor. Klungelig pakt Abren de bal. Akers bereikt de bal nog maar net als eerste. Akers draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Creasman is nu in balbezit. Creasman geeft de bal voor. Upchurch probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Bluebloods - Spectacular Patriots 0:1

24e minuut.
Delicate bereikt de bal nog maar net als eerste. Akers begaat een overtreding. Delicate is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Delicate zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kramer heeft problemen om de bal te vangen. Singer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kramer onderschept slim de pass. Kramer haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hess is nu in balbezit. Upchurch rent richting de bal. Upchurch speelt de bal door. Kramer is nu in balbezit. Kramer schiet op doel. Guzan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Sinclaire geeft een lange en hoge pass. Hazelwood geeft een hoge lob. Delicate kan de bal niet met de borst controleren. Akers rent richting de bal. Akers schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Creasman geeft een hoge lob. Hazelwood bereikt de bal nog maar net als eerste. Hazelwood passt de bal zonder na te denken. Akers is nu in balbezit. Akers haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horrible Bluebloods - Spectacular Patriots 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Bluebloods 51%, Spectacular Patriots 49%.
Horrible Bluebloods - Spectacular Patriots 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horrible Bluebloods 57%, Spectacular Patriots 43%.
Horrible Bluebloods - Spectacular Patriots 0:2