Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magical Horsemen Horrible Cavaliers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 18.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Ijaz kopt de bal weg. Bigsby bereikt de bal nog maar net als eerste. Bigsby speelt de bal door. Haley is nu in balbezit. Haley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Na een snelle pass probeert Hall de bal onder controle te krijgen. Haley rent richting de bal. Haley passt de bal zonder na te denken. Burns is nu in balbezit. Burns haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Dole rent richting de bal. Burns tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dole is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dole zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Urban bereikt de bal nog maar net als eerste. Urban draait met de bal, schiet en ... York onderschept slim de pass.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bonseu zal de hoekschop nemen. Capps probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Gomez geeft de bal voor. Thomas probeert naar een medespeler te passen. Urban rent richting de bal. Urban schiet op doel. Capps maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Horsemen 54%, Horrible Cavaliers 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Magical Horsemen - Horrible Cavaliers 0:0

61e minuut.
McKnight bereikt de bal nog maar net als eerste. McKnight draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Thomas de bal onder controle te krijgen. Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Braxton rent richting de bal. Dole bereikt de bal nog maar net als eerste. Braxton begaat een overtreding. Dole raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Dole kan niet meer verder spelen. Sherwood komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Burns bereikt de bal nog maar net als eerste. Burns probeert naar een medespeler te passen. Thomas probeert de bal met de borst te controleren. Haley rent richting de bal. Haley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Magical Horsemen - Horrible Cavaliers 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magical Horsemen 46%, Horrible Cavaliers 54%.
Magical Horsemen - Horrible Cavaliers 0:1