Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectacular Patriots Northern Truckers
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.5 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


21e minuut.
Morris geeft een hoge lob. Inworp. Sinclaire met de inworp. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Akers kopt de bal weg. Hazelwood probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Guzan met een sublieme pass. Jennings kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Hazelwood de bal onder controle te krijgen. Armas bereikt de bal nog maar net als eerste. Armas haalt uit met een fantastische trap. Guzan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Patriots 55%, Northern Truckers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spectacular Patriots - Northern Truckers 0:0

46e minuut.
Kline rent richting de bal. Abrams onderschept slim de pass. Abrams probeert naar een medespeler te passen. Helms is nu in balbezit. Helms draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Morris onderschept slim de pass. Morris geeft de bal voor. Kline is nu in balbezit. Armas onderschept slim de pass. Armas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Patriots - Northern Truckers 0:1

59e minuut.
Kline probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Abrams onderschept slim de pass. Abrams speelt de bal door. Helms is nu in balbezit. Helms schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Kline met een snelle inworp. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer probeert naar een medespeler te passen. Akers is nu in balbezit. Akers draait met de bal, schiet en ... Pause probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Morris geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kline met de inworp. Sinclaire bereikt de bal nog maar net als eerste. Sinclaire geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Mercer passt de bal in één keer door. Bearup bereikt de bal nog maar net als eerste. Akers verovert de bal door een tackle van achteren. Edgington rent richting de bal. Edgington draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Collings heeft problemen om de bal te vangen. McNaughty geeft een lange en hoge pass. Kreamalmeyer kopt de bal weg. Edgington rent richting de bal. Edgington schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Patriots 48%, Northern Truckers 52%.
Spectacular Patriots - Northern Truckers 0:1