Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectacular Patriots Dirty Tomahawks
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Daar is Barker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hazelwood verovert de bal door een tackle van achteren. Hazelwood speelt de bal door. Metcalfe heeft problemen om de bal te vangen. Metcalfe draait met de bal, schiet en ... Guzan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Patriots - Dirty Tomahawks 0:1

22e minuut.
Gomez is nu in balbezit. Gomez speelt de bal door. Akers bereikt de bal nog maar net als eerste. Akers haalt uit met een fantastische trap. Stolarczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hazelwood passt de bal met de wreef. McNaughty is nu in balbezit. Sandler maakt een afschuwelijke overtreding. Sandler krijgt een gele kaart. McNaughty raakt geblesseerd tijdens het duel. Hazelwood zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Akers is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Sandler ... Strafschop! Sandler krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Akers is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Edgington legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Stolarczyk bokst de bal weg. Edgington bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spectacular Patriots - Dirty Tomahawks 1:1

32e minuut.
Hazelwood is nu in balbezit. Hazelwood passt de bal in één keer door. Akers bereikt de bal nog maar net als eerste. Akers schiet op doel. Shelby probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Patriots 44%, Dirty Tomahawks 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spectacular Patriots - Dirty Tomahawks 1:1

50e minuut.
Eisenhower rent richting de bal. Barker verovert de bal door een tackle van achteren. Barker geeft een hoge lob. Metcalfe springt en kopt de bal. Singer kan de bal niet met de borst controleren.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Mulrooney bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington verovert de bal door een tackle van achteren. Edgington met een sublieme pass. Akers is nu in balbezit. Akers haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Stolarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

58e minuut.
McNaughty probeert naar een medespeler te passen. Edgington is nu in balbezit. Lucas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Lucas krijgt een gele kaart. Edgington raakt geblesseerd tijdens het duel. Edgington legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Patriots - Dirty Tomahawks 2:1

60e minuut.
Akers rent richting de bal. Akers passt de bal zonder na te denken. McNaughty rent richting de bal. McNaughty geeft een lange en hoge pass. Stolarczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Klungelig pakt Thomas de bal. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer geeft de bal voor. Akers rent richting de bal. Akers schiet op doel. Stolarczyk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Thomas probeert de bal aan de voet te houden. Kline rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thomas. Thomas krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Patriots 32%, Dirty Tomahawks 68%.
Spectacular Patriots - Dirty Tomahawks 2:1