Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Magic Crusaders Fresno Bloodhounds
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
poor Passen weak
poor Verdedigen unsatisfactory


16e minuut.
O`Sullivan met een sublieme pass. Anderson is nu in balbezit. Anderson met een sublieme pass. Dreyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyfus haalt uit met een fantastische trap. McCracken bokst de bal weg.

27e minuut.
Harding speelt de bal door. Neves is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Barkley. Barkley krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Mercer kopt de bal weg. Klungelig pakt King de bal. Mercer met een sublieme pass. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Magic Crusaders - Fresno Bloodhounds 1:0

36e minuut.
Mercer heeft problemen om de bal te vangen. O`Sullivan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mercer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mercer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Chase heeft problemen om de bal te vangen. Mercer bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercer met een sublieme pass. Harding bereikt de bal nog maar net als eerste. Harding schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Crusaders 54%, Fresno Bloodhounds 46%.
Magic Crusaders - Fresno Bloodhounds 1:0

46e minuut.
Tubbs raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Armas komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Armas passt de bal in één keer door. Anderson is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chase. Anderson raakt geblesseerd tijdens het duel. Anderson zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Magic Crusaders 68%, Fresno Bloodhounds 32%.
Magic Crusaders - Fresno Bloodhounds 1:0