Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fearsome Icemen Hard Hammers
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.1
hopeless Schieten average
unsatisfactory Passen average
poor Verdedigen weak


4e minuut.
Gilmore met een sublieme pass. Daar is McCants, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCants passt de bal zonder na te denken. Paltrow bereikt de bal nog maar net als eerste. Paltrow draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Zesdorn passt de bal in één keer door. Daar is Kojak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. House begaat een overtreding. House krijgt een gele kaart.

33e minuut.
McCants bereikt de bal nog maar net als eerste. Eastwood onderschept slim de pass. Cochran rent richting de bal. Eastwood verovert de bal door een tackle van achteren. Eastwood draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Paltrow is nu in balbezit. Paltrow schiet op doel. Gilmore is nu in balbezit. Gilmore draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Fearsome Icemen - Hard Hammers 1:0

41e minuut.
Lyon passt de bal in één keer door. Eastwood heeft problemen om de bal te vangen. Lisi rent richting de bal. Eastwood is nu in balbezit. Eastwood haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Icemen 41%, Hard Hammers 59%.
Fearsome Icemen - Hard Hammers 1:0

48e minuut.
Calloway is nu in balbezit. Segal verovert de bal door een tackle van achteren. Segal passt de bal met de wreef. Paltrow bereikt de bal nog maar net als eerste. Paltrow schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Lyon met een snelle inworp. McCants heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Calloway. McCants wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. McCants kan niet meer verder spelen. Layfield komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bonseu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Segal met de inworp. Gilmore bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilmore geeft een lange en hoge pass. Trembly bokst de bal weg.

80e minuut.
Eastwood is nu in balbezit. Layfield begaat een overtreding. Eastwood is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Eastwood wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fearsome Icemen - Hard Hammers 1:1

85e minuut.
Lyon geeft de bal voor. Zesdorn speelt de bal door. Barclay rent richting de bal. Lisi verovert de bal door een tackle van achteren. Lisi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fearsome Icemen 53%, Hard Hammers 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fearsome Icemen - Hard Hammers 1:1