Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dismal Demolition Infamous Titans
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
59% Spel op eigen helft 41%
5 Doelpogingen 14
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Harris rent richting de bal. Harris passt de bal met de wreef. Wescott probeert de bal aan de voet te houden. Carlstedt is nu in balbezit. Carlstedt haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Hockensmith rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Demolition - Infamous Titans 0:1

19e minuut.
Morris is nu in balbezit. Morris geeft een lange en hoge pass. Daar is Doubtfire, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taft rent richting de bal. Taft draait met de bal, schiet en ... Franchino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dismal Demolition - Infamous Titans 1:1

25e minuut.
Perkins geeft een hoge lob. Monroe bereikt de bal nog maar net als eerste. Monroe met een sublieme pass. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Hoak verovert de bal door een tackle van achteren. Anthony is nu in balbezit. Anthony probeert naar een medespeler te passen. Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Demolition - Infamous Titans 1:2

30e minuut.
Anthony passt de bal in één keer door. Hockensmith bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Carlstedt draait met de bal, schiet en ... Armstrong probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Demolition - Infamous Titans 1:3

34e minuut.
Perkins rent richting de bal. Perkins geeft een hoge lob. Klungelig pakt Barr de bal. Adkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Adkins haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
McCain rent richting de bal. Sergeant geeft de bal voor. Adkins heeft problemen om de bal te vangen. Adkins schiet op doel. Franchino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Demolition - Infamous Titans 2:3

38e minuut.
Carlstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Adkins is nu in balbezit. Carlstedt verovert de bal door een tackle van achteren. Carlstedt draait met de bal, schiet en ... Hockensmith probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Harris geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Caugherty de bal. Carlstedt rent richting de bal. Carlstedt haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Wescott bereikt de bal nog maar net als eerste. Anthony is nu in balbezit. Anthony probeert naar een medespeler te passen. Carlstedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlstedt draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Demolition - Infamous Titans 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Demolition 64%, Infamous Titans 36%.
Dismal Demolition - Infamous Titans 2:4

49e minuut.
Wescott passt de bal in één keer door. Adkins is nu in balbezit. Morris is nu in balbezit. Morris haalt uit met een fantastische trap. Franchino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dismal Demolition - Infamous Titans 3:4

56e minuut.
Sergeant speelt de bal door. Anthony bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Sergeant zijn tegenspeler op de grond. Sergeant krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Anthony is nu in balbezit. Anthony passt de bal met de wreef. Daar is Slagle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Carlstedt rent richting de bal. Carlstedt draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dismal Demolition 54%, Infamous Titans 46%.
Dismal Demolition - Infamous Titans 3:4