Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bluegrass Suns United Eagles
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Hahnemann onderschept slim de pass. McCloud probeert naar een medespeler te passen. Hahnemann is nu in balbezit. Hahnemann draait met de bal, schiet en ... Lefferts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Suns - United Eagles 1:0

14e minuut.
Issel met een sublieme pass. Lochrie probeert naar een medespeler te passen. Money bereikt de bal nog maar net als eerste. Caution verovert de bal door een tackle van achteren. Caution haalt uit met een fantastische trap. Paal!

16e minuut.
Whitham geeft de bal voor. Klungelig pakt Issel de bal. Ledford is nu in balbezit. Ledford schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bluegrass Suns - United Eagles 1:1

17e minuut.
Caution probeert naar een medespeler te passen. Detter rent richting de bal. Detter geeft een lange en hoge pass. Caution rent richting de bal. Caution draait met de bal, schiet en ... Lefferts bokst de bal weg.

23e minuut.
Phelps is nu in balbezit. Phelps passt de bal zonder na te denken. Hahnemann rent richting de bal. Hahnemann draait met de bal, schiet en ... Lefferts werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Suns - United Eagles 2:1

29e minuut.
Ambersley geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bonds met de inworp. Whitham rent richting de bal. Whitham geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ledford rent richting de bal. Ledford draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bluegrass Suns - United Eagles 2:2

37e minuut.
Cook onderschept slim de pass. Cook speelt de bal door. Barrett is nu in balbezit. Ledford verovert de bal door een tackle van achteren. Ledford schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Capano verovert de bal door een tackle van achteren. Capano passt de bal zonder na te denken. Emerson speelt de bal door. Ledford is nu in balbezit. Ledford haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Suns 54%, United Eagles 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bluegrass Suns - United Eagles 2:2

80e minuut.
Lochrie onderschept slim de pass. Lochrie geeft de bal voor. Daar is Detter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tarley is nu in balbezit. Tarley geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Suns - United Eagles 3:2

86e minuut.
Caution haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Money de bal. Hahnemann is nu in balbezit. Caution is nu in balbezit. Caution haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Suns - United Eagles 4:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Suns 48%, United Eagles 52%.
Bluegrass Suns - United Eagles 4:2