Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highland Choppers Prophetic Suns
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
71% Spel op eigen helft 29%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 22.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Valentine geeft een lange en hoge pass. Mihalik probeert naar een medespeler te passen. Clooney is nu in balbezit. Blanding verovert de bal door een tackle van achteren. Blanding schiet op doel. Ara probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Margera geeft de bal voor. Klungelig pakt Manning de bal. Blanding is nu in balbezit. Blanding haalt uit met een fantastische trap. Ara werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Choppers - Prophetic Suns 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Choppers 70%, Prophetic Suns 30%.
Highland Choppers - Prophetic Suns 0:1

46e minuut.
Margera geeft een lange en hoge pass. Mercker kopt de bal weg. Clooney heeft problemen om de bal te vangen. Hatfield bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatfield schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Choppers - Prophetic Suns 0:2

49e minuut.
Margera rent richting de bal. Margera geeft een hoge lob. Kirovski rent richting de bal. Blanding verovert de bal door een tackle van achteren. Blanding schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blanding is nu in balbezit. Blanding schiet op doel. Ara bokst de bal weg.

61e minuut.
Margera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt May de bal. Blanding rent richting de bal. Blanding haalt uit met een fantastische trap. Ara maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Choppers - Prophetic Suns 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Choppers 72%, Prophetic Suns 28%.
Highland Choppers - Prophetic Suns 0:3