Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spectacular Quakers Hard Bluebloods
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
5 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Cleveland rent richting de bal. Welch onderschept slim de pass. Welch probeert naar een medespeler te passen. DiGiamarino bereikt de bal nog maar net als eerste. DiGiamarino met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Welch met een snelle inworp. Ullman controleert de bal met de borst. Ullman passt de bal met de wreef. Klungelig pakt de la Torre de bal. de la Torre geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Welch probeert naar een medespeler te passen. Lofton heeft problemen om de bal te vangen. Lofton onderschept slim de pass. Burton rent richting de bal. Burton geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

19e minuut.
Webb geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Denton zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cleveland rent richting de bal. Cleveland haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Ullman speelt de bal door. Chung rent richting de bal. Chung passt de bal in één keer door. Hudson rent richting de bal. Hudson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Travis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. de la Torre met een snelle inworp. Chung rent richting de bal. Chung geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Welch probeert naar een medespeler te passen. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland probeert naar een medespeler te passen. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Quakers 39%, Hard Bluebloods 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Spectacular Quakers - Hard Bluebloods 0:0

64e minuut.
Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung passt de bal in één keer door. Hudson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hudson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Hart de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Webb geeft de bal voor. Inworp. Denton met een snelle inworp. Barkley is nu in balbezit. Barkley draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spectacular Quakers - Hard Bluebloods 0:1

82e minuut.
Welch rent richting de bal. Spann bereikt de bal nog maar net als eerste. Spann speelt de bal door. Barkley rent richting de bal. Barkley schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spectacular Quakers 47%, Hard Bluebloods 53%.
Spectacular Quakers - Hard Bluebloods 0:1