Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prophetic Suns United Eagles
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
13 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Redford raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brumbaugh komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Emerson neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Emerson is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Vito ... Strafschop! Vito krijgt een gele kaart. Emerson is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Emerson legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Suns - United Eagles 0:1

26e minuut.
Dyson onderschept slim de pass. Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Vito passt de bal zonder na te denken. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Capano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatfield onderschept slim de pass. Hatfield met een sublieme pass. Blanding is nu in balbezit. Blanding schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Hatfield passt de bal zonder na te denken. Margera heeft problemen om de bal te vangen. Margera passt de bal met de wreef. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Prophetic Suns - United Eagles 1:1

34e minuut.
Hatfield speelt de bal door. Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis passt de bal zonder na te denken. Daar is Whitham, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Whitham schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Vito is nu in balbezit. Vito passt de bal zonder na te denken. Blanding rent richting de bal. Blanding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Suns - United Eagles 2:1

40e minuut.
Bonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonds passt de bal in één keer door. Dyson is nu in balbezit. Ledford onderschept slim de pass. Ledford schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Detter de bal. Margera verovert de bal door een tackle van achteren. Margera probeert naar een medespeler te passen. Blanding is nu in balbezit. Blanding haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sosa geeft de bal voor. Detter kopt de bal weg. Hatfield probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Blanding is nu in balbezit. Blanding schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Suns - United Eagles 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prophetic Suns 53%, United Eagles 47%.
Prophetic Suns - United Eagles 3:1

47e minuut.
Regis verovert de bal door een tackle van achteren. Regis speelt de bal door. Ledford is nu in balbezit. Ledford schiet op doel. Stine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Suns - United Eagles 3:2

49e minuut.
Bonds met een sublieme pass. Whitham is nu in balbezit. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitham onderschept slim de pass. Whitham geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Vito rent richting de bal. Vito passt de bal zonder na te denken. Blanding rent richting de bal. Blanding draait met de bal, schiet en ... Lefferts probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Suns - United Eagles 4:2

71e minuut.
Ledford geeft een lange en hoge pass. Whitham bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitham probeert naar een medespeler te passen. Brumbaugh rent richting de bal. Brumbaugh schiet op doel. Stine kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

78e minuut.
Bonds verovert de bal door een tackle van achteren. Bonds probeert naar een medespeler te passen. McCloud probeert de bal met de borst te controleren. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prophetic Suns 59%, United Eagles 41%.
Prophetic Suns - United Eagles 4:2