Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Highland Choppers Bluegrass Suns
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.9
waardeloos Schieten matig
zwak Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Cook speelt de bal door. Mihalik rent richting de bal. Hahnemann onderschept slim de pass. Caution is nu in balbezit. Caution draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Poe speelt de bal door. Manning probeert naar een medespeler te passen. Issel geeft een lange en hoge pass. Caution is nu in balbezit. Caution haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Cook probeert naar een medespeler te passen. Mercker bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercker speelt de bal door. Caution rent richting de bal. Caution haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Choppers - Bluegrass Suns 0:1

40e minuut.
Klungelig pakt Lochrie de bal. Cook is nu in balbezit. Valentine maakt een afschuwelijke overtreding. Valentine krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Manning kopt de bal weg. Lochrie heeft problemen om de bal te vangen. Cook is nu in balbezit. Valentine onderschept slim de pass. Valentine haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Highland Choppers - Bluegrass Suns 1:1

43e minuut.
Phelps verovert de bal door een tackle van achteren. Hahnemann bereikt de bal nog maar net als eerste. Manning is nu in balbezit. Hahnemann rent richting de bal. Hahnemann schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hahnemann geeft een lange en hoge pass. Tarley is nu in balbezit. Poe onderschept slim de pass. Poe geeft de bal voor. Youngman maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Choppers 63%, Bluegrass Suns 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Highland Choppers - Bluegrass Suns 1:1

71e minuut.
Mihalik met een sublieme pass. Youngman bereikt de bal nog maar net als eerste. Issel rent richting de bal. Youngman verovert de bal door een tackle van achteren. Youngman draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Highland Choppers - Bluegrass Suns 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Highland Choppers 54%, Bluegrass Suns 46%.
Highland Choppers - Bluegrass Suns 2:1