Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
D.C. Cowboys Glorious Rebels
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 21.6
poor Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Ripken kan de bal niet met de borst controleren. Dunseth is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Conrad met een snelle inworp. Ripken geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Nichols is nu in balbezit. Nichols schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. Cowboys - Glorious Rebels 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. Cowboys 30%, Glorious Rebels 70%.
D.C. Cowboys - Glorious Rebels 1:0

58e minuut.
Daar is Ching, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McGrath rent richting de bal. McGrath passt de bal zonder na te denken. Upton is nu in balbezit. Upton draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Doeltrap. Kreamalmeyer trapt de bal weg van het doel. Koch speelt de bal door. Nichols rent richting de bal. Nichols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. Cowboys - Glorious Rebels 2:0

61e minuut.
Ripken zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Koch probeert naar een medespeler te passen. Ching rent richting de bal. Nichols rent richting de bal. Nichols haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Garrett rent richting de bal. Garrett met een sublieme pass. Vonckx bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols onderschept slim de pass. Nichols schiet op doel. Varholak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

71e minuut.
Koch is nu in balbezit. Koch met een sublieme pass. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
D.C. Cowboys - Glorious Rebels 3:0

89e minuut.
Campbell passt de bal in één keer door. Upton bereikt de bal nog maar net als eerste. Yearwood is nu in balbezit. Silverstein verovert de bal door een tackle van achteren. Silverstein schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: D.C. Cowboys 51%, Glorious Rebels 49%.
D.C. Cowboys - Glorious Rebels 3:0