Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KC Galaxy Hard Bluebloods
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Travis onderschept slim de pass. Spann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack maakt een afschuwelijke overtreding. Mack krijgt een gele kaart. Spann is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Spann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Barkley rent richting de bal. Barkley haalt uit met een fantastische trap. Mapp bokst de bal weg.

11e minuut.
Strickland met een sublieme pass. Zalinsky rent richting de bal. Zalinsky geeft de bal voor. Moss is nu in balbezit. Moss haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Zealand geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bass zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Mack, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mack draait met de bal, schiet en ... O`Neil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Moss rent richting de bal. Moss haalt uit met een fantastische trap. Hart probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Galaxy - Hard Bluebloods 1:0

26e minuut.
Zealand controleert de bal met de borst. Edgington verovert de bal door een tackle van achteren. Edgington passt de bal met de wreef. Moss rent richting de bal. Moss draait met de bal, schiet en ... Paal! O`Neil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Edgington passt de bal met de wreef. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss is nu in balbezit. Mack rent richting de bal. Mack schiet op doel. O`Neil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Edgington probeert naar een medespeler te passen. Timberlake bereikt de bal nog maar net als eerste. Timberlake geeft de bal voor. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KC Galaxy - Hard Bluebloods 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Galaxy 51%, Hard Bluebloods 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KC Galaxy - Hard Bluebloods 1:1

49e minuut.
Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Edgington begaat een overtreding. Barkley is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zealand zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Burton bereikt de bal nog maar net als eerste. Burton geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Travis heeft problemen om de bal te vangen. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis verovert de bal door een tackle van achteren. Mack onderschept slim de pass. Mack draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Zalinsky met een snelle inworp. Bass geeft de bal voor. Edgington is nu in balbezit. Edgington geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Travis de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Galaxy - Hard Bluebloods 2:1

77e minuut.
Edgington verovert de bal door een tackle van achteren. Mack is nu in balbezit. Timberlake is nu in balbezit. Edgington onderschept slim de pass. Edgington draait met de bal, schiet en ... O`Neil verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Travis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Strickland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bass is nu in balbezit. Bass geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Galaxy 29%, Hard Bluebloods 71%.
KC Galaxy - Hard Bluebloods 2:1