Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bluegrass Monsters Spectacular Quakers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
McCain met een sublieme pass. Ives rent richting de bal. Chung rent richting de bal. Ives verovert de bal door een tackle van achteren. Ives haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Garnett rent richting de bal. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Garnett. Garnett krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Ransdell geeft een lange en hoge pass. Adams kopt de bal weg. Parks probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung haalt uit met een fantastische trap. Lockhart verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Hudson rent richting de bal. Hudson haalt uit met een fantastische trap. Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Monsters - Spectacular Quakers 0:1

20e minuut.
Parks geeft de bal voor. Adams bereikt de bal nog maar net als eerste. Lofton tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adams is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Parnham met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Ullman heeft problemen om de bal te vangen. McCain bereikt de bal nog maar net als eerste. McCain passt de bal in één keer door. Hudson rent richting de bal. Hudson schiet op doel. Lockhart kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
de la Torre met de inworp. Chung rent richting de bal. Ives verovert de bal door een tackle van achteren. Hudson is nu in balbezit. Hudson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Monsters - Spectacular Quakers 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Monsters 61%, Spectacular Quakers 39%.
Bluegrass Monsters - Spectacular Quakers 0:2

49e minuut.
Hudson speelt de bal door. Lynch bereikt de bal nog maar net als eerste. Lynch passt de bal met de wreef. Chung bereikt de bal nog maar net als eerste. Chung schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Ullman bereikt de bal nog maar net als eerste. Ullman passt de bal met de wreef. Ives rent richting de bal. Hudson rent richting de bal. Hudson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Monsters - Spectacular Quakers 0:3

58e minuut.
de la Torre passt de bal met de wreef. McCain is nu in balbezit. McCain passt de bal in één keer door. Chapman rent richting de bal. Chapman schiet op doel. Brann probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Welch bereikt de bal nog maar net als eerste. McCain verovert de bal door een tackle van achteren. McCain probeert naar een medespeler te passen. Chapman is nu in balbezit. Chapman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Adams kopt de bal weg. Chapman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Currey bereikt de bal nog maar net als eerste. Chapman onderschept slim de pass. Chapman draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Parnham geeft een lange en hoge pass. Lynch kopt de bal weg. Hudson is nu in balbezit. Hudson haalt uit met een fantastische trap. Lockhart probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
McCain is nu in balbezit. McCain passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Steuck de bal. Chapman is nu in balbezit. Chapman haalt uit met een fantastische trap. Brann verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Monsters 55%, Spectacular Quakers 45%.
Bluegrass Monsters - Spectacular Quakers 0:3