Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bluegrass Suns Prophetic Suns
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Ambersley is nu in balbezit. Hatfield verovert de bal door een tackle van achteren. Hatfield passt de bal zonder na te denken. Blanding rent richting de bal. Blanding haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

7e minuut.
Caution heeft problemen om de bal te vangen. Vito bereikt de bal nog maar net als eerste. Vito geeft een hoge lob. Blanding is nu in balbezit. Blanding draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Cook passt de bal met de wreef. Caution rent richting de bal. Caution passt de bal zonder na te denken. Hahnemann is nu in balbezit. Hahnemann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Regis kopt de bal weg. Daar is Blanding, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Blanding passt de bal met de wreef. Margera is nu in balbezit. Margera speelt de bal door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cook passt de bal zonder na te denken. Dyson bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarley begaat een overtreding. Tarley krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Hatfield verovert de bal door een tackle van achteren. Hatfield geeft een hoge lob. Aniston kopt de bal weg. Blanding heeft problemen om de bal te vangen. Blanding draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Dyson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Caution is nu in balbezit. Owsley bereikt de bal nog maar net als eerste. Caution verovert de bal door een tackle van achteren. Caution haalt uit met een fantastische trap. Stine bokst de bal weg. Caution rent richting de bal. Caution schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Suns 57%, Prophetic Suns 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bluegrass Suns - Prophetic Suns 0:0

52e minuut.
Regis met een sublieme pass. Issel bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Blanding. Blanding krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Hahnemann onderschept slim de pass. Wilkinson begaat een overtreding. Wilkinson krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Adair met een sublieme pass. Regis is nu in balbezit. Hahnemann tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Regis moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Regis kan niet meer verder spelen. Keaton komt het veld opgelopen.

90e minuut.
Vito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lyon komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Suns 71%, Prophetic Suns 29%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bluegrass Suns - Prophetic Suns 0:0