Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Prophetic Suns Hard Bluebloods
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16.6
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Margera kopt de bal weg. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Blanding raakt geblesseerd tijdens het duel. Hatfield komt bij de bal en schiet. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Suns - Hard Bluebloods 1:0

3e minuut.
Zealand is nu in balbezit. Lyon bereikt de bal nog maar net als eerste. Lyon probeert naar een medespeler te passen. Blanding is nu in balbezit. Blanding schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Prophetic Suns - Hard Bluebloods 2:0

13e minuut.
Lyon onderschept slim de pass. Lyon probeert naar een medespeler te passen. Blanding rent richting de bal. Hatfield is nu in balbezit. Hatfield schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Blanding is nu in balbezit. Blanding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Wilkinson verovert de bal door een tackle van achteren. Wilkinson geeft een hoge lob. Travis heeft problemen om de bal te vangen. Blanding is nu in balbezit. Blanding haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prophetic Suns 38%, Hard Bluebloods 62%.
Prophetic Suns - Hard Bluebloods 2:0

55e minuut.
Timberlake passt de bal zonder na te denken. Denton bereikt de bal nog maar net als eerste. Denton speelt de bal door. Barkley bereikt de bal nog maar net als eerste. Barkley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Hatfield passt de bal in één keer door. Cleveland rent richting de bal. Met opzet legt Lyon zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Lyon moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Lyon schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Cleveland is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spann zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Daar is Margera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Margera geeft een lange en hoge pass. Hatfield kopt de bal weg. Blanding rent richting de bal. Blanding haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Timberlake kopt de bal weg. Hatfield is nu in balbezit. Spann verovert de bal door een tackle van achteren. Cleveland is nu in balbezit. Cleveland draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Spann heeft problemen om de bal te vangen. Blanding is nu in balbezit. Travis begaat een overtreding. Blanding is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hatfield komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Prophetic Suns 60%, Hard Bluebloods 40%.
Prophetic Suns - Hard Bluebloods 2:0