Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KC Galaxy D.C. Cowboys
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Edgington rent richting de bal. Koch onderschept slim de pass. Koch met een sublieme pass. Klungelig pakt Nichols de bal. Nichols draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KC Galaxy - D.C. Cowboys 0:1

5e minuut.
Conrad heeft problemen om de bal te vangen. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack speelt de bal door. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Strickland passt de bal met de wreef. Moss rent richting de bal. Conrad maakt een afschuwelijke overtreding. Conrad krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Edgington is nu in balbezit. Koch is nu in balbezit. Strickland rent richting de bal. Koch verovert de bal door een tackle van achteren. Koch draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Mack onderschept slim de pass. Mack met een sublieme pass. Garrett is nu in balbezit. Moss is nu in balbezit. Moss haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Zalinsky onderschept slim de pass. Laurent rent richting de bal. Laurent probeert naar een medespeler te passen. Nichols is nu in balbezit. Nichols schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Galaxy 47%, D.C. Cowboys 53%.
KC Galaxy - D.C. Cowboys 0:1

81e minuut.
Ripken probeert naar een medespeler te passen. Koch rent richting de bal. Koch passt de bal zonder na te denken. Nichols bereikt de bal nog maar net als eerste. Nichols schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Garrett geeft een lange en hoge pass. Beldon kopt de bal weg. Strickland heeft problemen om de bal te vangen. Mack bereikt de bal nog maar net als eerste. Mack draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pilarski geeft de bal voor. Edgington is nu in balbezit. Edgington passt de bal in één keer door. Moss bereikt de bal nog maar net als eerste. Moss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Galaxy 49%, D.C. Cowboys 51%.
KC Galaxy - D.C. Cowboys 0:1