Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bluegrass Monsters Secret Juggernauts
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten average
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Merritt bereikt de bal nog maar net als eerste. Merritt met een sublieme pass. Daar is Dorman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chapman is nu in balbezit. Chapman draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Parks speelt de bal door. Rich is nu in balbezit. Rich passt de bal zonder na te denken. Hemple rent richting de bal. Hemple schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Ives geeft een hoge lob. Madison rent richting de bal. Merritt tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Merritt krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Inworp. Merritt met een snelle inworp. McCain is nu in balbezit. McCain haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Chapman de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Monsters - Secret Juggernauts 1:0

32e minuut.
O`Shea is nu in balbezit. O`Shea speelt de bal door. Parks rent richting de bal. Rich onderschept slim de pass. Rich haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Dorman geeft een hoge lob. Rich kopt de bal weg. Hemple rent richting de bal. Hemple draait met de bal, schiet en ... Lockhart probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Rich is nu in balbezit. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Rich onderschept slim de pass. Rich draait met de bal, schiet en ... Lockhart maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bluegrass Monsters - Secret Juggernauts 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Monsters 61%, Secret Juggernauts 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bluegrass Monsters - Secret Juggernauts 1:1

60e minuut.
Vercollone passt de bal met de wreef. Chapman is nu in balbezit. Boyle maakt een afschuwelijke overtreding. Boyle krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Boyle kopt de bal weg. Chapman rent richting de bal. Chapman met een sublieme pass. McCain rent richting de bal. McCain draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bluegrass Monsters - Secret Juggernauts 2:1

83e minuut.
Hemple bereikt de bal nog maar net als eerste. Ransdell bereikt de bal nog maar net als eerste. Hemple begaat een overtreding. Ransdell roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ransdell kan niet meer verder spelen. Jolie komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Waterson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Parks rent richting de bal. Parks speelt de bal door. Chapman is nu in balbezit. Chapman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bluegrass Monsters 50%, Secret Juggernauts 50%.
Bluegrass Monsters - Secret Juggernauts 2:1