Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
American Pigs Royal Dogs
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
60% Spel op eigen helft 40%
12 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 19.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Pinner rent richting de bal. Nunez met een sublieme pass. Pinner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moberly bereikt de bal nog maar net als eerste. Moberly haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Marsden passt de bal zonder na te denken. Mapp rent richting de bal. Mapp passt de bal zonder na te denken. Pinner rent richting de bal. Pinner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Romano rent richting de bal. Romano met een sublieme pass. Bell bereikt de bal nog maar net als eerste. Bell schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
American Pigs - Royal Dogs 1:0

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mapp neemt de hoekschop. Armando probeert de bal aan de voet te houden. Mondale rent richting de bal. Mondale draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
American Pigs - Royal Dogs 2:0

27e minuut.
Deacon is nu in balbezit. Romano onderschept slim de pass. Romano passt de bal zonder na te denken. Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Nunez passt de bal in één keer door. Reyes is nu in balbezit. Reyes speelt de bal door. Nagy is nu in balbezit. Nagy geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Romano speelt de bal door. Pinner rent richting de bal. Nunez bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano bereikt de bal nog maar net als eerste. Romano schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Pigs 67%, Royal Dogs 33%.
American Pigs - Royal Dogs 2:0

66e minuut.
Reyes passt de bal zonder na te denken. Daar is Beasley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Beasley speelt de bal door. Moberly rent richting de bal. Moberly draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Terris bereikt de bal nog maar net als eerste. Mondale verovert de bal door een tackle van achteren. Mondale met een sublieme pass. Pinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pinner draait met de bal, schiet en ... Lambert bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: American Pigs 53%, Royal Dogs 47%.
American Pigs - Royal Dogs 2:0