Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KC Cowboys CF Icemen
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Klungelig pakt Young de bal. Bosworth is nu in balbezit. Bosworth passt de bal zonder na te denken. Hayes is nu in balbezit. Hayes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Archibald onderschept slim de pass. Appleby bereikt de bal nog maar net als eerste. Appleby speelt de bal door. Hayes rent richting de bal. Hayes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Brenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Brenner passt de bal met de wreef. Hayes rent richting de bal. Sams rent richting de bal. Sams haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Klungelig pakt Kessler de bal. Appleby rent richting de bal. Appleby met een sublieme pass. Hayes bereikt de bal nog maar net als eerste. Hayes draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Cowboys 59%, CF Icemen 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KC Cowboys - CF Icemen 0:0

47e minuut.
Castanza heeft problemen om de bal te vangen. Brenner is nu in balbezit. Brenner geeft de bal voor. Appleby is nu in balbezit. Appleby geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Moss neemt de hoekschop. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler schiet op doel. Newman werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Cowboys - CF Icemen 1:0

73e minuut.
Sams passt de bal zonder na te denken. Archibald probeert de bal met de borst te controleren. Heaps verovert de bal door een tackle van achteren. Pattison rent richting de bal. Pattison haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Cowboys - CF Icemen 2:0

85e minuut.
McNaughty is nu in balbezit. Barren is nu in balbezit. Barren geeft een lange en hoge pass. Sams bereikt de bal nog maar net als eerste. Sams haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Archibald zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Appleby heeft problemen om de bal te vangen. Depp met een sublieme pass. Archibald is nu in balbezit. Archibald geeft de bal voor. Nixon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Sams rent richting de bal. Sams haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Cowboys 62%, CF Icemen 38%.
KC Cowboys - CF Icemen 2:0