Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Crew Terrifying Tomahawks
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


16e minuut.
Sullivan speelt de bal door. Klungelig pakt Uribe de bal. Focker met een sublieme pass. Uribe rent richting de bal. Uribe draait met de bal, schiet en ... O`Neil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Crew - Terrifying Tomahawks 1:0

28e minuut.
Judd met een snelle inworp. Focker is nu in balbezit. Rush bereikt de bal nog maar net als eerste. Focker verovert de bal door een tackle van achteren. Focker geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Cook speelt de bal door. Todd is nu in balbezit. Todd passt de bal zonder na te denken. Nugent rent richting de bal. Nugent haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Crew 32%, Terrifying Tomahawks 68%.
Glorious Crew - Terrifying Tomahawks 1:0

47e minuut.
Focker bereikt de bal nog maar net als eerste. Focker probeert naar een medespeler te passen. Woodford is nu in balbezit. Uribe onderschept slim de pass. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Crew - Terrifying Tomahawks 2:0

76e minuut.
Hardin rent richting de bal. Nugent verovert de bal door een tackle van achteren. Nugent probeert naar een medespeler te passen. Uribe bereikt de bal nog maar net als eerste. Uribe haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Sullivan probeert de bal met de borst te controleren. Burgess onderschept slim de pass. Todd speelt de bal door. Nugent is nu in balbezit. Nugent schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Crew - Terrifying Tomahawks 2:1

90e minuut.
Rush passt de bal in één keer door. Winfrey rent richting de bal. Hardin begaat een overtreding. Hardin krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Crew 47%, Terrifying Tomahawks 53%.
Glorious Crew - Terrifying Tomahawks 2:1