Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CF Icemen Rabid Rocks
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
54% Spel op eigen helft 46%
11 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 16.9
hopeless Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Appleby rent richting de bal. Daar is Appleby, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Appleby passt de bal in één keer door. Sams bereikt de bal nog maar net als eerste. Sams draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

34e minuut.
Potter neemt de hoekschop. Daar is Currey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Joseph is nu in balbezit. Joseph schiet op doel. Archibald probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Icemen 49%, Rabid Rocks 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CF Icemen - Rabid Rocks 0:0

54e minuut.
Myernick geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potter met een snelle inworp. Joseph rent richting de bal. Joseph draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Carlisle verovert de bal door een tackle van achteren. Carlisle geeft de bal voor. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CF Icemen - Rabid Rocks 0:1

74e minuut.
Sams bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlisle rent richting de bal. Hayes onderschept slim de pass. Sams rent richting de bal. Sams haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Vagenas geeft een hoge lob. Inworp. Rice zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hayes probeert de bal met de borst te controleren. Hayes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Brenner geeft de bal voor. Rice rent richting de bal. Rice speelt de bal door. Sams bereikt de bal nog maar net als eerste. Sams schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Potter geeft een hoge lob. Archibald heeft problemen om de bal te vangen. McNaughty rent richting de bal. Joseph verovert de bal door een tackle van achteren. Joseph haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Castanza geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Potter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CF Icemen 58%, Rabid Rocks 42%.
CF Icemen - Rabid Rocks 0:1