Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KC Cowboys Northern Rocks
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
O’Neill rent richting de bal. Timberlake bereikt de bal nog maar net als eerste. O’Neill begaat een overtreding. Timberlake is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Timberlake met een snel genomen vrije trap. Nixon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Young controleert de bal met de borst.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
O’Neill geeft de bal voor. Klungelig pakt Heaps de bal. Pattison is nu in balbezit. Heaps rent richting de bal. Heaps draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Heaps kopt de bal weg. Strickland probeert de bal aan de voet te houden. Kessler geeft een hoge lob. Pattison rent richting de bal. Pattison haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Buehler bereikt de bal nog maar net als eerste. Buehler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Woodford met de inworp. Banda geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Klungelig pakt Hendrickson de bal. Hendrickson geeft de bal voor. Young is nu in balbezit. Helms bereikt de bal nog maar net als eerste. Helms draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Cowboys 42%, Northern Rocks 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KC Cowboys - Northern Rocks 0:0

55e minuut.
Coyle speelt de bal door. Helms is nu in balbezit. Helms met een sublieme pass. Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcathy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Cowboys - Northern Rocks 0:1

67e minuut.
Young speelt de bal door. Helms is nu in balbezit. Helms geeft een hoge lob. Mcathy is nu in balbezit. Mcathy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Cowboys - Northern Rocks 0:2

70e minuut.
O’Neill kopt de bal weg. Heaps rent richting de bal. Hendrickson maakt een afschuwelijke overtreding. Hendrickson krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Young heeft problemen om de bal te vangen. Helms rent richting de bal. Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcathy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KC Cowboys - Northern Rocks 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KC Cowboys 44%, Northern Rocks 56%.
KC Cowboys - Northern Rocks 0:3