Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rough Titans Rabid Rocks
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
50% Spel op eigen helft 50%
13 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


7e minuut.
Carlisle rent richting de bal. Carlisle passt de bal zonder na te denken. Wilkinson bereikt de bal nog maar net als eerste. Wilkinson draait met de bal, schiet en ... Paal!

12e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kidd trapt de bal weg van het doel. Peguero kopt de bal weg. Asner rent richting de bal. Asner haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

20e minuut.
Carlisle geeft de bal voor. Potter kopt de bal weg. Bush is nu in balbezit. Wilkinson onderschept slim de pass. Wilkinson schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Bearup schiet op doel. Klungelig pakt Carlisle de bal. Asner bereikt de bal nog maar net als eerste. Asner draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Titans - Rabid Rocks 1:0

27e minuut.
Carlisle rent richting de bal. Joseph bereikt de bal nog maar net als eerste. Joseph met een sublieme pass. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rough Titans - Rabid Rocks 1:1

29e minuut.
Lamb is nu in balbezit. Lamb passt de bal met de wreef. Brooking is nu in balbezit. Asner is nu in balbezit. Asner draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Peguero is nu in balbezit. Peguero passt de bal met de wreef. Larue is nu in balbezit. Asner bereikt de bal nog maar net als eerste. Asner schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Wilcox speelt de bal door. Larue bereikt de bal nog maar net als eerste. Larue passt de bal zonder na te denken. Asner bereikt de bal nog maar net als eerste. Asner haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bush probeert naar een medespeler te passen. Asner bereikt de bal nog maar net als eerste. Asner draait met de bal, schiet en ... Bearup is nu in balbezit. Bearup haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Lamb bereikt de bal nog maar net als eerste. Carlisle rent richting de bal. Carlisle probeert naar een medespeler te passen. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Titans 53%, Rabid Rocks 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rough Titans - Rabid Rocks 1:1

59e minuut.
Joseph onderschept slim de pass. Joseph probeert naar een medespeler te passen. Lamb geeft een hoge lob. Brooking rent richting de bal. Brooking probeert naar een medespeler te passen. Paal!

63e minuut.
Carlisle geeft de bal voor. Wilkinson is nu in balbezit. Wilkinson passt de bal zonder na te denken. Joseph probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Joseph schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Lamb kopt de bal weg. Inworp. Cheadle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Potter controleert de bal met de borst. Potter geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Skinner is nu in balbezit. Skinner probeert naar een medespeler te passen. Lamb geeft een lange en hoge pass. Asner is nu in balbezit. Asner haalt uit met een fantastische trap. Kidd probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Titans - Rabid Rocks 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Titans 46%, Rabid Rocks 54%.
Rough Titans - Rabid Rocks 2:1