Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Promising Eagles Northern Rocks
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
5 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.3
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Faber geeft een hoge lob. Helms probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mcathy rent richting de bal. Mcathy schiet op doel. Lemonds probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Ives rent richting de bal. Coyle verovert de bal door een tackle van achteren. Coyle passt de bal met de wreef. Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcathy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Eagles - Northern Rocks 0:1

22e minuut.
Ching geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Timberlake met een snelle inworp. Helms is nu in balbezit. Helms schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hendrickson is nu in balbezit. Hendrickson geeft een lange en hoge pass. Lemonds rent richting de bal. Mcathy bereikt de bal nog maar net als eerste. Mcathy draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Eagles 50%, Northern Rocks 50%.
Promising Eagles - Northern Rocks 0:1

47e minuut.
Prior rent richting de bal. Prior met een sublieme pass. Coyle heeft problemen om de bal te vangen. Prior rent richting de bal. Prior draait met de bal, schiet en ... Cochran bokst de bal weg.

60e minuut.
Harding met de inworp. Coburn rent richting de bal. Coburn geeft een hoge lob. Appleby rent richting de bal. Appleby geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Hendrickson probeert naar een medespeler te passen. Helms heeft problemen om de bal te vangen. Ives rent richting de bal. Helms is nu in balbezit. Helms schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Timberlake met de inworp. Helms rent richting de bal. Helms haalt uit met een fantastische trap. Mcathy krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Promising Eagles - Northern Rocks 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Promising Eagles 48%, Northern Rocks 52%.
Promising Eagles - Northern Rocks 0:2