Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Port Undertakers CF Panthers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 19.3
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Youngman geeft een hoge lob. Daar is Kirwan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Powell rent richting de bal. Durant bereikt de bal nog maar net als eerste. Durant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Kidd verovert de bal door een tackle van achteren. Pugmire rent richting de bal. Pugmire passt de bal zonder na te denken. Waller is nu in balbezit. Waller schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Youngman rent richting de bal. Youngman speelt de bal door. Durant is nu in balbezit. Stone is nu in balbezit. Stone haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Undertakers 61%, CF Panthers 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Port Undertakers - CF Panthers 0:0

60e minuut.
Johnson rent richting de bal. Johnson geeft een hoge lob. Waller heeft problemen om de bal te vangen. Kidd bereikt de bal nog maar net als eerste. Kidd haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Powell speelt de bal door. Stone heeft problemen om de bal te vangen. Stone passt de bal met de wreef. Durant bereikt de bal nog maar net als eerste. Durant haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Dillon met een harde bal richting middenveld. Kidd bereikt de bal nog maar net als eerste. Youngman tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Youngman krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Powell is nu in balbezit. Powell geeft de bal voor. Youngman bereikt de bal nog maar net als eerste. Durant bereikt de bal nog maar net als eerste. Durant haalt uit met een fantastische trap. Paal!

80e minuut.
Delgado geeft de bal voor. Jackson rent richting de bal. Peercy tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Peercy krijgt een gele kaart. Jackson raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jackson kan niet meer verder spelen. Paule komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Undertakers 55%, CF Panthers 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Port Undertakers - CF Panthers 0:0