Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glorious Panthers Icy Cavaliers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 20.1
unsatisfactory Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Sheen rent richting de bal. Patrick verovert de bal door een tackle van achteren. Patrick probeert naar een medespeler te passen. Funkhouser rent richting de bal. Funkhouser draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Bias rent richting de bal. Patrick is nu in balbezit. Patrick passt de bal zonder na te denken. Kravitz rent richting de bal. Kravitz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rose is nu in balbezit. Rose geeft een hoge lob. Sheen bereikt de bal nog maar net als eerste. Sheen schiet op doel. Israel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shanks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Glorious Panthers - Icy Cavaliers 0:1

41e minuut.
Armour speelt de bal door. Robinson is nu in balbezit. Robinson probeert naar een medespeler te passen. Funkhouser is nu in balbezit. Funkhouser draait met de bal, schiet en ... Maynard verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Panthers 53%, Icy Cavaliers 47%.
Glorious Panthers - Icy Cavaliers 0:1

55e minuut.
Upton geeft een lange en hoge pass. Inworp. Rose zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kravitz is nu in balbezit. Kravitz geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Heaps verovert de bal door een tackle van achteren. Heaps passt de bal zonder na te denken. Riley rent richting de bal. Riley haalt uit met een fantastische trap. Cochrane probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Armour met een sublieme pass. McGlone rent richting de bal. McGlone passt de bal met de wreef. Sheen heeft problemen om de bal te vangen. Sheen schiet op doel. Shanks verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Patrick is nu in balbezit. Patrick geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Riley de bal onder controle te krijgen. Funkhouser rent richting de bal. Funkhouser schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glorious Panthers 48%, Icy Cavaliers 52%.
Glorious Panthers - Icy Cavaliers 0:1