Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rabid Suns Insolent Argonauts
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Cohen bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Cohen rent richting de bal. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fumo geeft de bal voor. Penney kopt de bal weg. Carlstedt heeft problemen om de bal te vangen. Cohen verovert de bal door een tackle van achteren. Cohen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Rabid Suns - Insolent Argonauts 0:1

24e minuut.
Gladney geeft een hoge lob. Carlstedt kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Burke de bal onder controle te krijgen. Bartlett bereikt de bal nog maar net als eerste. Bartlett schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Gladney trapt de bal weg. Branan kopt de bal weg. Pennyworth rent richting de bal. Burr rent richting de bal. Burr haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Bartlett zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pennyworth rent richting de bal. Everall bereikt de bal nog maar net als eerste. Burr bereikt de bal nog maar net als eerste. Burr schiet op doel. Travis bokst de bal weg.

42e minuut.
Segal met een sublieme pass. Klungelig pakt Pollard de bal. Pollard passt de bal in één keer door. Segal is nu in balbezit. Segal geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Hopewell met een sublieme pass. Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito probeert naar een medespeler te passen. Cohen rent richting de bal. Cohen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Suns 43%, Insolent Argonauts 57%.
Rabid Suns - Insolent Argonauts 0:1

64e minuut.
Klungelig pakt Everall de bal. Carlstedt is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Zito. Carlstedt wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

74e minuut.
Talley probeert de bal aan de voet te houden. Everall bereikt de bal nog maar net als eerste. Everall passt de bal in één keer door. Zito rent richting de bal. Zito draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rabid Suns 50%, Insolent Argonauts 50%.
Rabid Suns - Insolent Argonauts 0:1