Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Insolent Argonauts Glorious Panthers
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 13
6 Overtredingen 2
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


1e minuut.
Riley passt de bal met de wreef. Bienes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bienes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

4e minuut.
Everall probeert naar een medespeler te passen. Zito rent richting de bal. McGlone onderschept slim de pass. Cohen onderschept slim de pass. Cohen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Talley geeft een hoge lob. Upton rent richting de bal. Everall begaat een overtreding. Everall krijgt een gele kaart. Upton is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patrick met een snel genomen vrije trap. Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley schiet op doel. Travis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Talley neemt de hoekschop. Klungelig pakt Upton de bal. Hopewell rent richting de bal. Hopewell geeft een hoge lob. Shanks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Argonauts - Glorious Panthers 1:0

16e minuut.
Patrick speelt de bal door. Riley rent richting de bal. Shultis is nu in balbezit. Riley onderschept slim de pass. Riley haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Upton met de inworp. Patrick rent richting de bal. Patrick passt de bal in één keer door. Riley bereikt de bal nog maar net als eerste. Riley haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Zito is nu in balbezit. Zito speelt de bal door. Cohen rent richting de bal. Cohen haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Israel de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Zito bereikt de bal nog maar net als eerste. Zito geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Upton de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hopewell neemt de hoekschop. Shanks probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cohen heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Argonauts - Glorious Panthers 2:0

42e minuut.
Klungelig pakt Patrick de bal. Zito is nu in balbezit. Zito speelt de bal door. Cohen rent richting de bal. Cohen schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Argonauts 45%, Glorious Panthers 55%.
Insolent Argonauts - Glorious Panthers 2:0

46e minuut.
Riley passt de bal in één keer door. Bienes is nu in balbezit. Talley begaat een overtreding. Bienes raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bienes kan niet meer verder spelen. Union komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Cohen geeft de bal voor. Talley is nu in balbezit. Talley passt de bal in één keer door. Zito rent richting de bal. Zito geeft de bal voor. Shanks bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

55e minuut.
Kovalenko is nu in balbezit. Funkhouser bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovalenko. Kovalenko krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Shultis is nu in balbezit. Funkhouser onderschept slim de pass. Funkhouser speelt de bal door. Daar is Riley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riley haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Kovalenko verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Heaps zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Funkhouser probeert de bal met de borst te controleren. Funkhouser geeft een hoge lob. Travis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Zito kopt de bal weg. Funkhouser bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Shultis zijn tegenspeler op de grond. Shultis krijgt een gele kaart. Funkhouser is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Patrick zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Union is nu in balbezit. Union geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Insolent Argonauts - Glorious Panthers 2:1

83e minuut.
Funkhouser rent richting de bal. Funkhouser passt de bal met de wreef. Gladney is nu in balbezit. Riley verovert de bal door een tackle van achteren. Riley schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Insolent Argonauts 50%, Glorious Panthers 50%.
Insolent Argonauts - Glorious Panthers 2:1