Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Super Daemons Sharp Fire
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.4
slecht Schieten waardeloos
zwak Passen zwak
waardeloos Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Bradshaw met de inworp. Booth rent richting de bal. Booth geeft een hoge lob. Adu bereikt de bal nog maar net als eerste. Adu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Carter speelt de bal door. Azubuike bereikt de bal nog maar net als eerste. Azubuike speelt de bal door. Coachman rent richting de bal. Coachman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Super Daemons - Sharp Fire 1:0

25e minuut.
Bozeman geeft de bal voor. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Azubuike onderschept slim de pass. Azubuike schiet op doel. Ellis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal vliegt tegen de lat. Jay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Azubuike rent richting de bal. Bozeman verovert de bal door een tackle van achteren. Bozeman passt de bal zonder na te denken. Adu rent richting de bal. Adu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Daemons 33%, Sharp Fire 67%.
Super Daemons - Sharp Fire 1:0

77e minuut.
Meade rent richting de bal. Meade geeft de bal voor. Ferguson probeert de bal aan de voet te houden. Coachman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coachman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Super Daemons - Sharp Fire 2:0

82e minuut.
Rhine speelt de bal door. Hockensmith is nu in balbezit. Hockensmith passt de bal in één keer door. Daar is Adu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Super Daemons 46%, Sharp Fire 54%.
Super Daemons - Sharp Fire 2:0