Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Port Tornado UTD Heat
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Curry is nu in balbezit. Hunter onderschept slim de pass. Hunter met een sublieme pass. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Curry is nu in balbezit. Curry geeft de bal voor. Klungelig pakt O’Donald de bal. Moody is nu in balbezit. Moody haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Reese bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kirkland rent richting de bal. O`Shea onderschept slim de pass. O`Shea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Port Tornado - UTD Heat 1:0

44e minuut.
Welch speelt de bal door. Inworp. Norris met de inworp. Hunter is nu in balbezit. Hunter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Tornado 45%, UTD Heat 55%.
Port Tornado - UTD Heat 1:0

48e minuut.
Reese passt de bal zonder na te denken. Kenney is nu in balbezit. Moody is nu in balbezit. Kenney bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenney schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Reese passt de bal in één keer door. Selolwane heeft problemen om de bal te vangen. Inworp. Head met een snelle inworp. Capps geeft een hoge lob. Depp probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Port Tornado - UTD Heat 2:0

76e minuut.
Depp trapt de bal weg van het doel. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs geeft een hoge lob. O`Shea is nu in balbezit. O`Shea haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Port Tornado - UTD Heat 3:0

90e minuut.
Inworp. Margera zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reese bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter verovert de bal door een tackle van achteren. Hunter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Port Tornado - UTD Heat 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Tornado 38%, UTD Heat 62%.
Port Tornado - UTD Heat 4:0