Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Vandals Shameful Colonels
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 17.5
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Unitas probeert de bal aan de voet te houden. Morman rent richting de bal. Morman speelt de bal door. Elkins rent richting de bal. Elkins haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
John geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fay is nu in balbezit. Fay haalt uit met een fantastische trap. Burton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Elkins de bal onder controle te krijgen. Burton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Unitas passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Morman de bal onder controle te krijgen. Elkins rent richting de bal. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Fay haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Burton probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Vandals 55%, Shameful Colonels 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Vandals - Shameful Colonels 0:0

46e minuut.
Elkins probeert naar een medespeler te passen. Fulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulton met een sublieme pass. Fay rent richting de bal. Fay haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

56e minuut.
Smuckers rent richting de bal. Fay verovert de bal door een tackle van achteren. Fay speelt de bal door. Fulton bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulton haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

71e minuut.
Wayne speelt de bal door. Brooks is nu in balbezit. Morman begaat een overtreding. Morman krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Van Note rent richting de bal. Smuckers verovert de bal door een tackle van achteren. Smuckers met een sublieme pass. Brooks rent richting de bal. Brooks schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Vandals 55%, Shameful Colonels 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Black Vandals - Shameful Colonels 0:0