Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Eastern Bulls American Vandals
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.8
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Schayes geeft een hoge lob. Patrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Graham maakt een afschuwelijke overtreding. Graham krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Daugherty probeert de bal met de borst te controleren. Kingsley rent richting de bal. Crittenden begaat een overtreding. Crittenden krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Kingsley rent richting de bal. Kingsley draait met de bal, schiet en ... MacLean heeft problemen om de bal te vangen. Daugherty verovert de bal door een tackle van achteren. Daugherty schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler is nu in balbezit. Kessler passt de bal met de wreef. Patrick bereikt de bal nog maar net als eerste. Patrick geeft de bal voor. Moberly verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Howard rent richting de bal. McNaughty onderschept slim de pass. McNaughty met een sublieme pass. Travis is nu in balbezit. Travis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Bulls - American Vandals 1:0

41e minuut.
Shafer is nu in balbezit. Shafer geeft de bal voor. McNaughty kopt de bal weg. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Patrick is nu in balbezit. Shafer tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Patrick is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Seikaly zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Swenson rent richting de bal. Swenson passt de bal met de wreef. Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Travis rent richting de bal. Paal! Travis is nu in balbezit. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Eastern Bulls - American Vandals 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Bulls 47%, American Vandals 53%.
Eastern Bulls - American Vandals 2:0

49e minuut.
Talisman rent richting de bal. Clay verovert de bal door een tackle van achteren. Clay passt de bal in één keer door. Daugherty is nu in balbezit. Daugherty schiet op doel. Paal!

55e minuut.
Clay speelt de bal door. Daugherty rent richting de bal. Crittenden rent richting de bal. Daugherty onderschept slim de pass. Daugherty draait met de bal, schiet en ... Bath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Eastern Bulls 63%, American Vandals 37%.
Eastern Bulls - American Vandals 2:0