Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus Longhorns Eastern Bulls
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten zwak
zwak Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
McNaughty is nu in balbezit. Traeger onderschept slim de pass. Travis onderschept slim de pass. Travis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Longhorns - Eastern Bulls 0:1

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozar met de inworp. McNaughty probeert de bal met de borst te controleren. McNaughty schiet op doel. Traeger probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Longhorns - Eastern Bulls 0:2

16e minuut.
Travis rent richting de bal. Cummins rent richting de bal. Travis onderschept slim de pass. Robertson rent richting de bal. Robertson passt de bal zonder na te denken.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kessler bereikt de bal nog maar net als eerste. McNaughty rent richting de bal. Met opzet legt Cassar zijn tegenspeler op de grond. Cassar krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Traeger verovert de bal door een tackle van achteren. Traeger geeft de bal voor. Kessler heeft problemen om de bal te vangen. Talisman bereikt de bal nog maar net als eerste. Talisman passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Klungelig pakt Kessler de bal. Brook rent richting de bal. Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins schiet op doel. Bath maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Longhorns - Eastern Bulls 1:2

27e minuut.
Patrick speelt de bal door. Klungelig pakt Cassar de bal. McNaughty begaat een overtreding. McNaughty krijgt een gele kaart.

28e minuut.
MacLean geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Talisman is nu in balbezit. Cummins verovert de bal door een tackle van achteren. Cummins passt de bal zonder na te denken. Brook rent richting de bal. Brook haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Cassar passt de bal in één keer door. Travis rent richting de bal. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis onderschept slim de pass. Travis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Longhorns - Eastern Bulls 1:3

38e minuut.
Crittenden is nu in balbezit. Crittenden probeert naar een medespeler te passen. McGrath rent richting de bal. Kozar onderschept slim de pass. Kozar geeft een hoge lob. Yarbrough probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Travis is nu in balbezit. Travis draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Longhorns - Eastern Bulls 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus Longhorns 64%, Eastern Bulls 36%.
Columbus Longhorns - Eastern Bulls 1:4

64e minuut.
Travis is nu in balbezit. McNaughty bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Travis de bal. Travis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Inworp. Kozar met de inworp. Cassar is nu in balbezit. McNaughty onderschept slim de pass. McNaughty haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Cassar heeft problemen om de bal te vangen. McNaughty bereikt de bal nog maar net als eerste. McNaughty met een sublieme pass. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Cummins met een sublieme pass. Traeger is nu in balbezit. Traeger geeft een hoge lob. Sorbo bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbo geeft een hoge lob. Bath bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus Longhorns 41%, Eastern Bulls 59%.
Columbus Longhorns - Eastern Bulls 1:4