Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Columbus Longhorns Western Burn
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Traeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Keller onderschept slim de pass. Keller passt de bal met de wreef. Wagenfuhr is nu in balbezit. Wagenfuhr draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Traeger passt de bal met de wreef. Benson bereikt de bal nog maar net als eerste. Benson met een sublieme pass. Wagenfuhr is nu in balbezit. Wagenfuhr schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Longhorns - Western Burn 0:1

24e minuut.
Furman rent richting de bal. Traeger verovert de bal door een tackle van achteren. Traeger met een sublieme pass. Brook is nu in balbezit. Brook draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cummins passt de bal in één keer door. Brook rent richting de bal. Zeller rent richting de bal. Brook verovert de bal door een tackle van achteren. Brook schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Columbus Longhorns - Western Burn 1:1

45e minuut.
Furman is nu in balbezit. Cummins onderschept slim de pass. Met opzet legt Keller zijn tegenspeler op de grond. Keller is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus Longhorns 53%, Western Burn 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Columbus Longhorns - Western Burn 1:1

53e minuut.
Eastwood geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sorbo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cummins is nu in balbezit. Cummins draait met de bal, schiet en ... Martino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Columbus Longhorns - Western Burn 2:1

61e minuut.
Furman rent richting de bal. Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Furman rent richting de bal. Cummins verovert de bal door een tackle van achteren. Cummins draait met de bal, schiet en ... Martino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Traeger bereikt de bal nog maar net als eerste. Traeger probeert naar een medespeler te passen. Cassar probeert naar een medespeler te passen. Cummins bereikt de bal nog maar net als eerste. Cummins draait met de bal, schiet en ... Martino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Friend geeft een lange en hoge pass. Wagenfuhr heeft problemen om de bal te vangen. Hancock rent richting de bal. Wagenfuhr verovert de bal door een tackle van achteren. Wagenfuhr schiet op doel. Yarbrough verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Columbus Longhorns 46%, Western Burn 54%.
Columbus Longhorns - Western Burn 2:1