Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Port Tornado Black Vandals
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Rhode passt de bal met de wreef. Margera rent richting de bal. Margera geeft een lange en hoge pass. Bell is nu in balbezit. Bell schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Bell kopt de bal weg. Skinner probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. O`Shea bereikt de bal nog maar net als eerste. O`Shea schiet op doel. Lofton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Port Tornado - Black Vandals 1:0

19e minuut.
Head geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morman met een snelle inworp. Torre geeft een hoge lob. Elkins maakt een snoekduik en kopt de bal. Steuck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Van Note rent richting de bal. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Morman. Tubbs raakt geblesseerd tijdens het duel. Tubbs zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Port Tornado - Black Vandals 2:0

24e minuut.
Fulton verovert de bal door een tackle van achteren. Fulton met een sublieme pass. Bell rent richting de bal. Fay rent richting de bal. Fay schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Van Note probeert naar een medespeler te passen. Morman rent richting de bal. Morman passt de bal zonder na te denken. Elkins rent richting de bal. Elkins draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Morman is nu in balbezit. Morman met een sublieme pass. Hancock rent richting de bal. Fay verovert de bal door een tackle van achteren. Fay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Port Tornado - Black Vandals 2:1

34e minuut.
Margera bereikt de bal nog maar net als eerste. Rhode speelt de bal door. Fay bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunter onderschept slim de pass. Hunter schiet op doel. Edison bokst de bal weg.

35e minuut.
Lofton trapt de bal weg. Head kopt de bal weg. O`Shea rent richting de bal. O`Shea draait met de bal, schiet en ... Edison maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Port Tornado - Black Vandals 3:1

44e minuut.
O`Shea speelt de bal door. Margera is nu in balbezit. Fulton begaat een overtreding. Fulton krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Tornado 47%, Black Vandals 53%.
Port Tornado - Black Vandals 3:1

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tubbs met de inworp. Fay probeert naar een medespeler te passen. Elkins rent richting de bal. Elkins haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Head rent richting de bal. Head geeft de bal voor. Inworp. Torre met de inworp. Fay geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Fay rent richting de bal. Fay passt de bal in één keer door. Klungelig pakt O’Donald de bal. Elkins bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkins draait met de bal, schiet en ... Steuck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Port Tornado 46%, Black Vandals 54%.
Port Tornado - Black Vandals 3:1