Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chinook Calm Indians
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 18
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Butler passt de bal zonder na te denken. Godfrey bereikt de bal nog maar net als eerste. Godfrey passt de bal met de wreef. Xander bereikt de bal nog maar net als eerste. Xander haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chinook - Calm Indians 0:1

6e minuut.
Michaels met de inworp. Bonds is nu in balbezit. Calloway begaat een overtreding. Calloway krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Butler rent richting de bal. Butler geeft de bal voor. Michaels is nu in balbezit. MacLean verovert de bal door een tackle van achteren. MacLean draait met de bal, schiet en ... Kirwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Presley rent richting de bal. Presley speelt de bal door. Arthur is nu in balbezit. Xander verovert de bal door een tackle van achteren. Xander haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chinook 55%, Calm Indians 45%.
FC Chinook - Calm Indians 0:1

47e minuut.
Fisher trapt de bal weg van het doel. Bonds kopt de bal weg. Daar is Arthur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Xander rent richting de bal. Xander schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Van Buren met een harde bal richting middenveld. Bonds is nu in balbezit. Bonds probeert naar een medespeler te passen. Xander is nu in balbezit. Xander draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Kennedy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt MacLean de bal. Butler rent richting de bal. MacLean rent richting de bal. MacLean schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Klungelig pakt Bonds de bal. Xander is nu in balbezit. Met opzet legt Calloway zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Calloway naar de kleedkamers voor een vroege douche.

61e minuut.
Meola rent richting de bal. Michaels onderschept slim de pass. Michaels geeft de bal voor. Daar is Gillispie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gillispie haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Butler rent richting de bal. Bonds bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonds passt de bal zonder na te denken. MacLean is nu in balbezit. MacLean schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Meola passt de bal met de wreef. Gillispie rent richting de bal. Gillispie passt de bal met de wreef. Xander rent richting de bal. Xander schiet op doel. Van Buren verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Xander raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Catlett komt het veld opgelopen.

81e minuut.
MacLean verovert de bal door een tackle van achteren. MacLean draait met de bal, schiet en ... Searles bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart verovert de bal door een tackle van achteren. Stewart haalt uit met een fantastische trap. Kirwan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chinook 51%, Calm Indians 49%.
FC Chinook - Calm Indians 0:1