Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Slashers Gallant Undertakers
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 20
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Arnold met de inworp. Zolman met een sublieme pass. Swanson bereikt de bal nog maar net als eerste. Swanson schiet op doel. Quill werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - Gallant Undertakers 1:0

5e minuut.
Collings verovert de bal door een tackle van achteren. Collings probeert naar een medespeler te passen. Izzard speelt de bal door. Daar is Swanson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Swanson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rutter trapt de bal weg van het doel. Arnold kopt de bal weg. Izzard is nu in balbezit. Izzard geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Seikaly bereikt de bal nog maar net als eerste. Seikaly geeft de bal voor. Blakeman probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanders rent richting de bal. Sanders haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Moose rent richting de bal. Moose speelt de bal door. Izzard rent richting de bal. Swanson rent richting de bal. Swanson schiet op doel. Quill probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - Gallant Undertakers 2:0

45e minuut.
Izzard met een sublieme pass. Meck bereikt de bal nog maar net als eerste. Swanson verovert de bal door een tackle van achteren. Swanson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - Gallant Undertakers 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Slashers 47%, Gallant Undertakers 53%.
Great Slashers - Gallant Undertakers 3:0

49e minuut.
Walton geeft een hoge lob. Swanson kopt de bal weg. Izzard rent richting de bal. Izzard schiet op doel. Quill maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - Gallant Undertakers 4:0

51e minuut.
Collings rent richting de bal. Moose onderschept slim de pass. Moose probeert naar een medespeler te passen. Swanson rent richting de bal. Swanson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Moose met de inworp. Izzard is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Margera ... Strafschop! Izzard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Izzard neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Quill verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Kuykendall rent richting de bal. Kuykendall speelt de bal door. Sanders bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler rent richting de bal. Kessler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Pollack passt de bal zonder na te denken. Izzard probeert naar een medespeler te passen. Meck is nu in balbezit. Swanson verovert de bal door een tackle van achteren. Swanson draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Arnold rent richting de bal. Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Kuykendall bereikt de bal nog maar net als eerste. Kessler verovert de bal door een tackle van achteren. Kessler schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Slashers 44%, Gallant Undertakers 56%.
Great Slashers - Gallant Undertakers 4:0