Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Grizzlies Ferocious Apaches
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.4 gemiddelde waardering 20.9
poor Schieten weak
weak Passen weak
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Oughton bereikt de bal nog maar net als eerste. Waterson tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Oughton is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Singer zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Atwell kopt de bal weg. Klungelig pakt Cheadle de bal. Vaca is nu in balbezit. Vaca haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

6e minuut.
Daar is McCarthey, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cheadle met een sublieme pass. McCarthey speelt de bal door. Vaca heeft problemen om de bal te vangen. Vaca draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CD Grizzlies - Ferocious Apaches 0:1

10e minuut.
Rock rent richting de bal. Rock passt de bal zonder na te denken. Daar is Cheadle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCarthey rent richting de bal. McCarthey haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Grizzlies - Ferocious Apaches 0:2

14e minuut.
Redd met een sublieme pass. White rent richting de bal. Owens bereikt de bal nog maar net als eerste. White verovert de bal door een tackle van achteren. White draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Kennedy rent richting de bal. Kennedy passt de bal in één keer door. Oughton heeft problemen om de bal te vangen. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Grizzlies - Ferocious Apaches 1:2

21e minuut.
McCarthey heeft problemen om de bal te vangen. Cheadle rent richting de bal. Cheadle passt de bal in één keer door. Izzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Coyote geeft de bal voor. Waterson probeert naar een medespeler te passen. Izzo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Izzo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Dawson de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Grizzlies - Ferocious Apaches 2:2

39e minuut.
Rock bereikt de bal nog maar net als eerste. Trembly onderschept slim de pass. Trembly probeert naar een medespeler te passen. Vaca rent richting de bal. Vaca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Grizzlies 42%, Ferocious Apaches 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Grizzlies - Ferocious Apaches 2:2

65e minuut.
McCarthey verovert de bal door een tackle van achteren. McCarthey passt de bal zonder na te denken. King is nu in balbezit. King geeft een hoge lob. Oughton kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
McCarthey verovert de bal door een tackle van achteren. Trembly onderschept slim de pass. Trembly passt de bal met de wreef. Oughton rent richting de bal. Oughton geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

85e minuut.
Singer rent richting de bal. Waterson verovert de bal door een tackle van achteren. Waterson speelt de bal door. Kennedy rent richting de bal. Kennedy schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Grizzlies 40%, Ferocious Apaches 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Grizzlies - Ferocious Apaches 2:2