Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Juggernauts FC Chinook
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
11 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 19.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Godfrey heeft problemen om de bal te vangen. Kennedy rent richting de bal. Kennedy geeft een hoge lob. MacLean rent richting de bal. MacLean schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lawson bereikt de bal nog maar net als eerste. Lawson passt de bal in één keer door. MacLean is nu in balbezit. Butler rent richting de bal. Butler haalt uit met een fantastische trap. Merritt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Blanding rent richting de bal. Bickford rent richting de bal. Blanding rent richting de bal. Bickford is nu in balbezit. Bickford haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Arthur probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lawson rent richting de bal. Lawson passt de bal zonder na te denken. Blanding rent richting de bal. Blanding schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Kennedy verovert de bal door een tackle van achteren. Kennedy passt de bal zonder na te denken. MacLean bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLean haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Calloway probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bickford is nu in balbezit. Bickford passt de bal zonder na te denken. Blanding bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanding draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Kennedy passt de bal met de wreef. de la Torre is nu in balbezit. Calloway verovert de bal door een tackle van achteren. Bickford verovert de bal door een tackle van achteren. Bickford schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Juggernauts 66%, FC Chinook 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AS Juggernauts - FC Chinook 0:0

77e minuut.
Utley met de inworp. Calloway rent richting de bal. Calloway passt de bal in één keer door. MacLean rent richting de bal. MacLean haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Juggernauts - FC Chinook 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Juggernauts 46%, FC Chinook 54%.
AS Juggernauts - FC Chinook 0:1