Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Calm Indians Cheerful Bobcats
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 21.5
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Searles is nu in balbezit. Judd onderschept slim de pass. Judd geeft een hoge lob. Dawahare is nu in balbezit. Dawahare schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Suarez kopt de bal weg. Dawahare probeert de bal aan de voet te houden. Judd is nu in balbezit. Dawahare rent richting de bal. Dawahare draait met de bal, schiet en ... Paal!

10e minuut.
Gillispie verovert de bal door een tackle van achteren. Gillispie speelt de bal door. Xander rent richting de bal. Xander draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Oughton de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Presley rent richting de bal. Presley passt de bal zonder na te denken. Gillispie bereikt de bal nog maar net als eerste. Gillispie draait met de bal, schiet en ... Oughton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Indians - Cheerful Bobcats 1:0

15e minuut.
Wells rent richting de bal. Wells geeft de bal voor. Daar is Bonds, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judd onderschept slim de pass. Judd haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Calm Indians - Cheerful Bobcats 1:1

28e minuut.
Dawahare probeert de bal aan de voet te houden. Michaels is nu in balbezit. Michaels speelt de bal door. Xander is nu in balbezit. Xander haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Judd speelt de bal door. Dawahare heeft problemen om de bal te vangen. Wells onderschept slim de pass. Judd is nu in balbezit. Judd haalt uit met een fantastische trap. Kirwan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Indians 52%, Cheerful Bobcats 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Calm Indians - Cheerful Bobcats 1:1

48e minuut.
Judd passt de bal zonder na te denken. Dickerson bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare onderschept slim de pass. Dawahare haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Indians - Cheerful Bobcats 1:2

63e minuut.
Michaels bereikt de bal nog maar net als eerste. Kecker onderschept slim de pass. Kecker probeert naar een medespeler te passen. Daar is Judd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Judd haalt uit met een fantastische trap. Kirwan bokst de bal weg.

87e minuut.
Suarez passt de bal zonder na te denken. Dawahare bereikt de bal nog maar net als eerste. Judd bereikt de bal nog maar net als eerste. Dawahare is nu in balbezit. Dawahare draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Calm Indians - Cheerful Bobcats 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Calm Indians 46%, Cheerful Bobcats 54%.
Calm Indians - Cheerful Bobcats 1:3