Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Chinook Wonder Vandals
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 20.8
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Gomez is nu in balbezit. Gomez geeft een hoge lob. Daar is Holton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. McGrath kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walsh met een snelle inworp. Pierce kan de bal niet met de borst controleren. Butler verovert de bal door een tackle van achteren. Butler schiet op doel. De bal raakt de paal. McGrath probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Daar is Meola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Meola geeft een hoge lob. Pierce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacLean is nu in balbezit. MacLean haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Chinook - Wonder Vandals 1:0

29e minuut.
MacLean passt de bal in één keer door. Butler is nu in balbezit. Walsh speelt de bal door. Butler is nu in balbezit. Butler draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Godfrey met een sublieme pass. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLean bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler bereikt de bal nog maar net als eerste. Butler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Moose met de inworp. Klungelig pakt Pierce de bal. Pierce met een sublieme pass. Redford bereikt de bal nog maar net als eerste. Redford draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chinook 38%, Wonder Vandals 62%.
FC Chinook - Wonder Vandals 1:0

74e minuut.
Walsh kopt de bal weg. Armando bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Godfrey. Godfrey krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Chinook 46%, Wonder Vandals 54%.
FC Chinook - Wonder Vandals 1:0