Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Great Slashers Secret Pigs
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
10 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.7 gemiddelde waardering 17.1
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Kay passt de bal zonder na te denken. Jessamine rent richting de bal. Jessamine speelt de bal door. Adcock bereikt de bal nog maar net als eerste. Adcock draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Izzard rent richting de bal. Izzard schiet op doel. Trembly kopt de bal weg. Farris rent richting de bal. Farris draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Izzard rent richting de bal. Adcock verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arnold. Adcock roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Adcock kan niet meer verder spelen. O`Shea komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Myernick geeft een hoge lob. Inworp. Moose met een snelle inworp. Izzard is nu in balbezit. Izzard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Kuykendall met een sublieme pass. Farris is nu in balbezit. McCain rent richting de bal. Izzard bereikt de bal nog maar net als eerste. Izzard schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Slashers 41%, Secret Pigs 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Great Slashers - Secret Pigs 0:0

47e minuut.
Wade probeert naar een medespeler te passen. Adcock rent richting de bal. Arnold legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adcock is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kay kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Wade geeft een hoge lob. Blakeman onderschept slim de pass. Klungelig pakt Jessamine de bal. Adcock bereikt de bal nog maar net als eerste. Adcock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - Secret Pigs 0:1

62e minuut.
Kearns zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Myernick geeft een lange en hoge pass. Blakeman probeert de bal aan de voet te houden. Adcock bereikt de bal nog maar net als eerste. Adcock schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - Secret Pigs 0:2

86e minuut.
Jessamine geeft een hoge lob. McCain kopt de bal weg. Izzard met een sublieme pass. Farris rent richting de bal. Farris haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Moose bereikt de bal nog maar net als eerste. Moose geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat. Breckinridge verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

89e minuut.
Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay probeert naar een medespeler te passen. Blakeman bereikt de bal nog maar net als eerste. Adcock onderschept slim de pass. Adcock draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Great Slashers - Secret Pigs 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Great Slashers 58%, Secret Pigs 42%.
Great Slashers - Secret Pigs 0:3