Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Foxes Hard Argonauts
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Couch met een sublieme pass. Nixon bereikt de bal nog maar net als eerste. Nixon geeft de bal voor. Simmons is nu in balbezit. Simmons geeft een hoge lob. Newman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov rent richting de bal. Travis rent richting de bal. Travis haalt uit met een fantastische trap. Emerson probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Couch rent richting de bal. Couch geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McCartney bereikt de bal nog maar net als eerste. McCartney draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Foxes - Hard Argonauts 0:1

26e minuut.
Nixon geeft een lange en hoge pass. Letterman is nu in balbezit. Letterman speelt de bal door. Klungelig pakt Dobbie de bal. Dobbie schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Letterman bereikt de bal nog maar net als eerste. Letterman geeft de bal voor. Lincoln probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. McCartney bereikt de bal nog maar net als eerste. McCartney draait met de bal, schiet en ... Coleman probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Foxes - Hard Argonauts 0:2

33e minuut.
Singer probeert naar een medespeler te passen. Simmons bereikt de bal nog maar net als eerste. Simmons geeft de bal voor. Razov is nu in balbezit. Razov draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Foxes 46%, Hard Argonauts 54%.
Young Foxes - Hard Argonauts 0:2

55e minuut.
Couch raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Best komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Best geeft een hoge lob. Inworp. Havlicek met een snelle inworp. Travis rent richting de bal. Travis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Best geeft een lange en hoge pass. Dobbie is nu in balbezit. Dobbie passt de bal in één keer door. McCartney rent richting de bal. McCartney draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Razov kopt de bal weg. Havlicek probeert naar een medespeler te passen. Cheney is nu in balbezit. Razov verovert de bal door een tackle van achteren. Razov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Foxes 41%, Hard Argonauts 59%.
Young Foxes - Hard Argonauts 0:2