Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Southern Indians Olympus Icemen
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Gilmore rent richting de bal. Parks onderschept slim de pass. Parks passt de bal met de wreef. Unitas rent richting de bal. Unitas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Southern Indians - Olympus Icemen 0:1

12e minuut.
Gilmore rent richting de bal. Parks verovert de bal door een tackle van achteren. Parks probeert naar een medespeler te passen. Unitas heeft problemen om de bal te vangen. Unitas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Isham is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Downs. Isham raakt geblesseerd tijdens het duel. Isham met een snel genomen vrije trap. McKenzie kopt de bal weg. Klungelig pakt Bell de bal. Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Quevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Regis onderschept slim de pass. Patton is nu in balbezit. Regis heeft problemen om de bal te vangen. Regis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Downs verovert de bal door een tackle van achteren. Hess is nu in balbezit. Downs tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hess wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hess kan niet meer verder spelen. Maurin komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis speelt de bal door. Breckinridge bereikt de bal nog maar net als eerste. Breckinridge geeft een hoge lob. Bell probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Quevedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis rent richting de bal. Patton is nu in balbezit. Regis rent richting de bal. Regis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hess geeft een hoge lob. Inworp. Breckinridge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patton bereikt de bal nog maar net als eerste. Patton geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Southern Indians - Olympus Icemen 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Indians 38%, Olympus Icemen 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Southern Indians - Olympus Icemen 1:1

55e minuut.
Harlow met een sublieme pass. Unitas rent richting de bal. Brantley bereikt de bal nog maar net als eerste. Unitas verovert de bal door een tackle van achteren. Unitas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Coulter zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quevedo rent richting de bal. Patton begaat een overtreding. Patton krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Downs met een snelle inworp. Parks is nu in balbezit. Parks geeft een hoge lob. Walker bereikt de bal nog maar net als eerste. Walker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Harlow is nu in balbezit. Harlow geeft een hoge lob. Inworp. Breckinridge met de inworp. Patton geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Parks bereikt de bal nog maar net als eerste. Parks passt de bal met de wreef. Patton is nu in balbezit. Regis is nu in balbezit. Regis haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Hess geeft een hoge lob. Inworp. Breckinridge zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patton bereikt de bal nog maar net als eerste. Patton geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Southern Indians 42%, Olympus Icemen 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Southern Indians - Olympus Icemen 1:1