Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rough Queens Horrible Juggernauts
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Weber rent richting de bal. Weber passt de bal in één keer door. Abbott is nu in balbezit. Abbott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Queens - Horrible Juggernauts 1:0

26e minuut.
Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Vagenas legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Abbott is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Weber neemt zijn aanloop. Proctor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Queens - Horrible Juggernauts 2:0

28e minuut.
Zulu is nu in balbezit. Zulu geeft een lange en hoge pass. Daar is Holt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alcott bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcott haalt uit met een fantastische trap. Harrington verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Daar is Benton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weber rent richting de bal. Weber met een sublieme pass. Abbott bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbott schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Alcott is nu in balbezit. Benton bereikt de bal nog maar net als eerste. Benton passt de bal in één keer door. Daar is Zulu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zulu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Upchurch is nu in balbezit. Upchurch geeft een hoge lob. Abbott rent richting de bal. Abbott draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Queens - Horrible Juggernauts 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Queens 50%, Horrible Juggernauts 50%.
Rough Queens - Horrible Juggernauts 3:0

47e minuut.
Klungelig pakt Russell de bal. Weber bereikt de bal nog maar net als eerste. Weber met een sublieme pass. Abbott rent richting de bal. Abbott schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Abbott is nu in balbezit. Russell is nu in balbezit. Holt probeert naar een medespeler te passen. Weber rent richting de bal. Weber haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rough Queens - Horrible Juggernauts 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rough Queens 34%, Horrible Juggernauts 66%.
Rough Queens - Horrible Juggernauts 4:0