Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Steel Superstars Superb Nuggets
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
56% Spel op eigen helft 44%
5 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten waardeloos
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


19e minuut.
Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Trigg met een sublieme pass. Ball kopt de bal weg. Thomas is nu in balbezit. Thomas schiet op doel. Trigg kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Abrams zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maynard is nu in balbezit. Maynard met een sublieme pass. Ball rent richting de bal. Ball schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Winfrey probeert de bal aan de voet te houden. Tubbs is nu in balbezit. Winfrey is nu in balbezit. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Steel Superstars - Superb Nuggets 1:0

33e minuut.
Maynard passt de bal in één keer door. Cila is nu in balbezit. Ball onderschept slim de pass. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Alford controleert de bal met de borst. Regis bereikt de bal nog maar net als eerste. Alford tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alford krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Rondo is nu in balbezit. Coburn geeft een lange en hoge pass. Carpenter probeert de bal aan de voet te houden. Tubbs is nu in balbezit. Tubbs haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Alford bereikt de bal nog maar net als eerste. Alford probeert naar een medespeler te passen. Ball bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Regis is nu in balbezit. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Regis begaat een overtreding. Regis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Superstars 54%, Superb Nuggets 46%.
Steel Superstars - Superb Nuggets 1:0

83e minuut.
Regis met een sublieme pass. Parnham bereikt de bal nog maar net als eerste. Parnham passt de bal met de wreef. Tubbs bereikt de bal nog maar net als eerste. Tubbs schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Steel Superstars 57%, Superb Nuggets 43%.
Steel Superstars - Superb Nuggets 1:0