Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Young Foxes Abysmal Undertakers
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
12 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Simmons zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Travis rent richting de bal. Travis geeft de bal voor. Havlicek is nu in balbezit. Havlicek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Young Foxes - Abysmal Undertakers 1:0

16e minuut.
Burkett geeft een hoge lob. Striker rent richting de bal. Singer speelt de bal door. Muhlenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Muhlenberg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Klungelig pakt Havlicek de bal. Lucas met een sublieme pass. Waibel bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov onderschept slim de pass. Razov schiet op doel. Mills probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mills speelt de bal door. Berhalter is nu in balbezit. Muhlenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Muhlenberg draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Daar is Coyle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Travis is nu in balbezit. Travis probeert naar een medespeler te passen. Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Foxes - Abysmal Undertakers 2:0

22e minuut.
Klungelig pakt Dreyfus de bal. Dreyfus geeft een lange en hoge pass. Berhalter rent richting de bal. Muhlenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Muhlenberg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Foxes - Abysmal Undertakers 2:1

27e minuut.
Berhalter geeft een hoge lob. Wixson kopt de bal weg. Daar is Burkett, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Razov bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Young Foxes - Abysmal Undertakers 3:1

27e minuut.
Muhlenberg speelt de bal door. Dreyfus rent richting de bal. Travis begaat een overtreding. Travis krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Lucas rent richting de bal. Lucas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Havlicek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Travis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Berhalter met een sublieme pass. Havlicek heeft problemen om de bal te vangen. Havlicek speelt de bal door. Razov is nu in balbezit. Razov haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Young Foxes - Abysmal Undertakers 4:1

37e minuut.
Waibel onderschept slim de pass. Waibel passt de bal zonder na te denken. Travis speelt de bal door. Havlicek is nu in balbezit. Havlicek haalt uit met een fantastische trap. Mills probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Travis verovert de bal door een tackle van achteren. Travis speelt de bal door. Lascody bereikt de bal nog maar net als eerste. Razov onderschept slim de pass. Razov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Foxes 44%, Abysmal Undertakers 56%.
Young Foxes - Abysmal Undertakers 4:1

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wixson met een snelle inworp. Striker geeft een hoge lob. Dreyfus bereikt de bal nog maar net als eerste. Dreyfus schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Muhlenberg speelt de bal door. Striker bereikt de bal nog maar net als eerste. Striker speelt de bal door. Dreyfus is nu in balbezit. Dreyfus schiet op doel. Coleman kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Coyle verovert de bal door een tackle van achteren. Coyle probeert naar een medespeler te passen. Berhalter is nu in balbezit. Travis bereikt de bal nog maar net als eerste. Travis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Young Foxes 45%, Abysmal Undertakers 55%.
Young Foxes - Abysmal Undertakers 4:1